Ik heb inzicht gekregen in de stappen die ik ga zetten. We hebben tijdens de sessie de doelgroep duidelijker beschreven en het begin van een funnel gemaakt. Dat gaf me veel duidelijkheid. Na de sessie was ik zo geïnspireerd dat ik twee A-4 tjes vol met producten heb geschreven. Het heeft bij mij gezorgd voor structuur en richting en dat gaf rust voor mij. Dat maakt het voor mij makkelijker om uit mijn comfortzone te gaan. Ook de zwakke punten van mijn plan kwamen aan het licht, daar ben ik mee aan de slag gegaan en dat heeft mijn plan verbeterd.

Marian dank je wel, ik heb veel van je geleerd. Je aanpak heb ik ervaren als heel prettig. Je gaf rust en aandacht, kwam met pakkende voorbeelden en hebt me een goede stap vooruit geholpen.

Inez van Arkel – Lefkracht

Ik had behoefte aan tips en inspiratie die ik zelf niet kon bedenken. Met de 1 op 1 sessies kreeg ik nuttige tips en hulp.

De inzichten die ik kreeg zijn dat ik mijn product beter en duidelijker zichtbaar moet maken, mijn doelgroep klanten definiëren, mijn energie in de goede richting zetten en mijn klanten benaderen. Ik heb veel geleerd en Marian heeft mijn leven in verschillende manieren veranderd in een betere en positieve blik.

 

 

Noffi Yelloz – Noffi’s Interior Architecture

‘Ik verdien meer!’ is een heel mooi boek. Ik ben blij dat er zoveel lagen in zit. En met de bijbehorende kaarten is het één fun geheel, maar ook een spiritueel geheel. Ik had de eer om bij de lancering te mogen zijn en ik trok toen precies de kaart die ik nodig had. Bij thuiskomst kon ik gelijk naar bijbehorende hoofdstuk bladeren en aan de slag gaan. Zo ben ik het boek ook aan het gebruiken/lezen nu. Ik stel mijn vraag aan het universum, trek een kaart en ga meteen aan de slag. Heel gaaf en echt een feestje!! De ‘Ik verdien meer’ set is leuk om kado te geven. Het is ook heel gaaf om te gebruiken in je coaching praktijk met klanten. Ze trekken een kaart en kunnen meteen aan de slag. Ik ben heel dankbaar voor dit boek en de kaarten.

Rebecca Siccama – livingexpression.nl

Dit is nou echt zo’n boek met tips welke je direct uit wilt lezen. Wil je focussen op meer resultaat, lees het dan van iemand met ECHTE ervaring.

J. Kastaneer 
  • Heldere boodschap
  • Volledig
  • gemakkelijk leesbaar

Dit is nou echt zo’n boek met tips welke je direct uit wilt lezen. Wil je focussen op meer resultaat, lees het dan van iemand met ECHTE ervaring.

Martijn Pennekamp – www.ikwordzzper.nl

Vooral het verwoorden van je gedachten en de vragen van de andere vrouwen hebben mij geholpen.

Susan

Het was een verhelderende sessie, die een pad dat zich net had aangediend breder en toegankelijker heeft gemaakt.

Erna

Verrassend om de kaart te trekken die je nodig hebt. Dit krijgt meer waarde met een groep.

Roos

De kaarten gaven bevestiging van mijn eigen idee/gevoel. Je wordt voor een deel ook uit je comfort zone gehaald om buiten de grenzen te denken.

Yttje

De kaarten hebben mij geholpen om nieuwe inzichten te krijgen. Inspirerend!
Dit smaakt naar meer! Ik ben benieuwd naar de andere kaarten.

Heleen